Image
Image

MIKÄ IHMEEN VIADIA?

ViaDia ry on Suomen Vapaakirkon arvoihin pohjautuva valtakunnallinen diakoniatyön järjestö, jonka tavoitteena on palvella Jumalaa, auttaa lähimmäisiä ja levittää diakonista liikehdintää Suomessa ja ulkomailla. Järjestö perustettiin tammikuussa 1936 ja toimi alun perin nimellä Kristillinen raittiusliitto ry. Vuonna 2007 Sosiaalilähetys ja Kristillinen raittiusliitto yhdistyivät ja nimeksi muodostui nykyinen ViaDia ry.

Valtakunnallisen ViaDian varsinainen kenttätyö tehdään vapaaseurakuntien alaisuudessa paikallisyhdistysten kautta. Paikallisyhdistykset ovat itsenäisiä rekisteröityjä yhdistyksiä, joiden toimintaa johtaa paikallisyhdistyksen hallitus. Uudenkaupungin paikallisyhdistyksen virallinen nimi on ViaDia Uusikaupunki ry (jatkossa ViaDia).

Viadian taustayhteisönä on paikallinen vapaaseurakunta eli Lähde - Uudenkaupungin vapaaseuraunta. Heidän kotisivunsa löydät osoitteesta: lahdeseurakunta.net

MITÄ ME TOUHUAMME?

ViaDian tavoitteena on toimia erityisesti diakonian eli kristillisen sosiaalisen auttamistyön kautta Jumalaa ja lähimmäisiämme varten. Tarjoamme ruoka-apua vähävaraisille, työttömille, opiskelijoille, eläkeläisille ja lapsiperheille. Perjantaisin on tarjolla lämmin ateria, joka koostuu Uudenkaupungin koulujen hävikkiruuasta ja mahdollisuuksien mukaan kauppojen ylijäämästä, jota saamme tekemästämme yhteistyöstä Uudenkaupungin Katukirkon kanssa. Ruoka-aputyömme periaatteiden mukaisesti kaikki jaettava ruoka on ilmaista ja vastikkeetonta.

Image

YHTEYSTIEDOT:
  Sepänkatu 3 (K. krs)
23500, Uusikaupunki
  +358 (0) 445 616 24 49

SOSIAALINEN MEDIA

    

Teema/Suunnittelu
Teema | Joomshaper - Helix Ultimate
Suunnittelu | ValtakuntaDesigner
© 2015 -

Teema/Suunnittelu
Teema | Joomshaper - Helix Ultimate
Suunnittelu | ValtakuntaDesigner
© 2015 -

Yhteystiedot:
Sepänkatu 3 (K. krs)
23500, Uusikaupunki
+358(0) 45 616 24 49

Sosiaalinen media